Téphetetlen szórólap
Téphetetlen szórólapTéphetetlen szórólapTéphetetlen szórólapTéphetetlen szórólapTéphetetlen szórólapTéphetetlen szórólap
Téphetetlen szórólap

A PET alapanyag a hagyományos szórólaphoz hasonlóan tökéletes nyomtatást tesz lehetővé, miközben sokkal tartósabb és strapabíróbb megoldást jelent. Amennyiben ezt a korszerű terméket választja, a szórólapja sokkal időtállóbb lesz, és nem sérül a terjesztés során. Ceruzával és tollal is irható.

 A szállítás minden esetben díjtalan (ez alól csak az utánvétes fizetés képez kivételt).

A megjelölt ár tartalmazza a 2-4 munkanapos gyártást. 

TERMÉK MEGRENDELÉSE
Árkalkulátor (nettó)
Egységár: 0 Ft Összesen: 0 Ft
Tovább

Téphetetlen szórólap – beszédes bemutatkozás modern formában

A téphetetlen szórólap készítését azoknak ajánljuk, akik nem adják fel könnyen. Ez a PET anyagból gyártott termék viszonylag új felfedezés, ami a hagyományos szórólaphoz hasonlóan tökéletes nyomtatást tesz lehetővé, miközben sokkal tartósabb és strapabíróbb megoldást jelent. Amennyiben ezt a korszerű terméket választja, a szórólapja sokkal időtállóbb lesz, és nem sérül a terjesztés során. Ha exkluzív ajánlata van, a remek ár-érték arányú téphetetlen szórólappal sokkal hatásosabban keresheti fel partnereit az termékével, szolgáltatásával. Válassza az online Netnyomdát! Vízálló, vegyszerálló, téphetetlen, nagy fehérségű alapanyag.

Felület : Matt 

Vastagság: 110 micron

Súly: 150 gram g/m2

2. LÉPÉS

rendelkezik saját grafikával?

Grafikai tervezés költsége(nettó)
8.990 Ft
Segítségre van szüksége? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36703644066 telefonszámon! Vagy írjon e-mailt a info@netnyomda.hu címre.
Árkalkulátor (nettó)
Egységár: 0 Ft Összesen: 0 Ft
Ha szeretné elmenteni a terméket, előbb jelentkezzen be vagy regisztráljon.