TYVEK karszalag 19mm

TYVEK karszalag 19mm
karszalag,karszalagok,kar szalag,karszalag rendelés,karszalagok rendeléseKarszalag, karszalag rendelés, egyedi karszalagKarszalag, egyedi karszalag, karszalag rendelés, karszalag nyomtatásKarszalag méret
online megrendelés
Így tud rendelni! Rendelési útmutató
Egyedi darabszámot adok meg!
Árkalkulátor
Egységár: ? Ft/db Összesen: 1.200 Ft
KÖVETKEZŐ LÉPÉS

Üdvözöljük Önt weboldalunkon, ahol egyedi és kiváló minőségű Tyvek karszalagok széles választékát kínáljuk azoknak, akik szeretnék kiemelni rendezvényüket vagy eseményüket.

Cégünk büszkén készíti el ezeket a karszalagokat, már 100 darabtól rendelhetően, és lehetőséget biztosít arra, hogy teljes mértékben testreszabja azokat saját szövegével, logójával vagy akár egyedi grafikával.

A Tyvek karszalagok a strapabíró anyagnak és a könnyű használatnak köszönhetően ideálisak különböző típusú eseményekhez, legyen az céges rendezvény, fesztivál, sportesemény vagy családi összejövetel. Az anyag ellenáll a víznek, és kényelmes viseletet biztosít, így hosszú távon is kellemes élményt nyújt viselőjének.

Színválasztékunk sokszínű, lehetővé téve Önnek, hogy harmonizálja a karszalagokat az esemény témájával vagy a vállalati színeivel. Szakértő csapatunk elérhető, hogy segítsen Önnek minden tervezési és rendelési folyamatban, garantálva a zökkenőmentes és kielégítő élményt.

Tekintse meg galériánkat, hogy inspirációt merítsen, és válassza a Tyvek karszalagokat, hogy eseménye még emlékezetesebb legyen. Böngéssze át termékeink részletes leírásait, és lépjen kapcsolatba velünk a további információkért vagy egyedi ajánlatért!

GRAFIKAI MEGJELENÉS

Szeretné, ha mi terveznénk meg a termékét?

Kérem a tervezést
Igen,kérem a tervezést!
Van kész grafikám
Nem,van kész grafikám
Grafikai tervezés költsége
4.445 Ft (3.500 Ft + ÁFA)
Segítségre van szüksége? Hívja ügyfélszolgálatunkat a 06703865993 telefonszámon! Vagy írjon e-mailt a info@netnyomda.hu címre.
Árkalkulátor
Egységár: 0 Ft Összesen: 1.200 Ft
Ha szeretné elmenteni a terméket, előbb jelentkezzen be vagy regisztráljon.
Terméktulajdonságok

Szakértő csapatunk örömmel mutatja be egyedi Tyvek karszalagjainkat, melyek tökéletes megoldást nyújtanak kisebb és nagyobb események számára. Legyen szó céges rendezvényről, koncertről vagy akár családi eseményről, nálunk megtalálja az ideális karszalagot saját arculattal nyomtatva.

 Alap áron 2-6 munkanapos gyártás

 Díjtalan, országos szállítás az árban

 Díjtalan grafikai ellenőrzés

Bővebb leírás >>
  • Vízálló, papírszerű TYVEK alapanyag, pár napos használathoz
  • Választható 10 alapszín, sorszámozva
  • Roncsolás nélkül nem távolítható el
  • Fekete, színes, fehér nyomtatással