Grafikai tervezés

GRAFIKAI STÚDIÓ

Alkotó műhelyünk nem titkolt célja, hogy mind a bimbózó, mind a kész koncepciók megvalósulhassanak. Ennek érdekében korszerű, modern eszközökkel, és friss látásmóddal segítünk elképzeléseinek a megvalósításában.

 

LOGÓ TERVEZÉS

Terveztesse meg velünk logóját, és élvezze, amint vállalkozásának stílusa, mondanivalója lesz. Mozgassa meg vele az ügyfelek fantáziáját, és vonzza őket termékeinek, szolgáltatásainak közelébe. Csakis minőségi munkát adunk ki a kezeink közül.

 

NÉVJEGYKÁRTYA TERVEZÉS

Gondolja ki a stílust, a dizájnt, és mi megvalósítjuk a személyes preferenciáihoz igazított névjegykártyáját. Profi szakembereinkre nyugodtan rábízhatja a névjegykártya tervezés minden mozzanatát. De akkor is bátran fordulhat hozzánk, ha ötlet híján szeretne szabad kezet adni alkotóműhelyünknek, és átruházná ránk a névjegykártya tervezés teendőit A – Z-ig. Érdeklődjön a részletekről, tudjon meg többet!

 

ARCULATTERVEZÉS

Bízza ránk a márkaépítés első lépését, a brand vizuális megalkotását. Olyan arculatot kap, mely összhangban van a cég egyéniségével. Nem tanult színelméletet, szimbolikát, és nem ismeri a formák sajátosságait? Hosszú évek tapasztalatával segítünk megalkotni cége arculatát.

 

KIADVÁNYSZERKESZTÉS

Állítsa a cég képviseletének szolgálatába a nyomtatott marketing eszközöket, például a szórólapot, vagy a névjegykártyát, stb. ha profi szakemberekkel készítteti el, méltón fogják képviselni a cégét.

Amihez igazán értünk

 

 

Ezt gondoljuk

  • Egy sikeresen felépített vállalkozás alapvető eleme a kiváló arculatterv.
  • Azzal, hogy már az első pillanatban pozicionálja vállalkozását, nagy részben meghatározza annak sikerességét.

 

AMENNYIBEN A MEGTERVEZETT GRAFIKÁJA NYOMDÁNKBAN KERÜL NYOMTATÁSRA

A grafikai szerkesztés ára 6990 Ft+ÁFA/óra, melyet negyed órás bontásokban számlázunk.

Az általunk szerkesztett grafikát a szerkesztési költség 25%-áért adjuk ki.

 

Ezért válassza Netnyomdát

  • profi, szakértői grafikai csapat,
  • több ezer elégedett ügyfél
  • Együttes grafikai tervezésre kivitelezés esetén egyedi kedvezményes ár jár
  • 100% elégedettségi garancia

 

Ajánlatkérés grafikai tervezésre