Nemesített névjegykártya (arany,ezüst) - anyag segédlet

 

 

 

 

 

 

 Grafikát a következő méretben tervezd meg : 91 x 61 mm, 96 x 56 mm, 91,6 x 60,1 mm

 

 Állományformátumok:

 

PDF – betűtípusok és minden egyéb link legyen belecsatolva az állományba, minden oldalt külön fájlba mentsenek,nyomdai jelölések nélkül.

Felbontás és szín: 300 dpi / CMYK 8 bit,FOGRA 39

 

AI – betűtípusok és minden egyéb link legyen belecsatolva az állományba, minden oldalt külön fájlba mentsenek,nyomdai jelölések nélkül.

Felbontás és szín: 300 dpi / CMYK 8 bit,FOGRA 39

 

 Képek kapcsán :  CMYK, minimum 300 DPI, jpg tömörítés nélkül, beágyazva a pdf-be 1:1 méretarányban.

 Betűtípusok: A fájlban lévő összes font legyen beágyazott, vagy legörbézett, egyéb esetben kérjük küldje el a betűkészletet.

 Szöveg: A nyelvtani esetleges tartalmi hibákért az elfogadott látványterv után nem áll módunkban felelősséget vállalni.

 Színek: Csak a ténylegesen nyomásra kerülő színek legyenek az anyagban. Direkt színek alkalmazásakor kizárólag a megfelelő elemek (objektumok, betűtípusok, képek...) legyenek direkt színben megadva, amelyek, a megrendelésben is direkt színként szerepelnek. A felesleges direkt színeket kérjük CMYK-színrendszerbe átalakítani.

 Nem megfelelő nyomdai formátumok: Word (.doc), Excel (.xls), Powerpoint (.ppt), Publisher (.pub) Amennyiben ilyen formátumban küldi, grafikai szerkesztési költséget számítunk fel.

 Nemesítés (arany vagy ezüst): Az arany, ezüst felülnyomás esetén csak a felülnyomott részeket egy külön fájlban (vagy külön oldalként) egy színt alkalmazva készítse el.

 Technikai kérdés esetén keresse grafikai előkészítésünket : +36 70 602 1653